Vinduer og dører

Vinduer og dører er en integrert konstruksjonsdel av en bygning. De må være riktig montert for å vare så lenge som mulig. Riktig monterte vinduer forbedrer ikke bare bygningens verdi og sikkerhet, men gir også bedre isolasjon som beskytter eiendommen mot ulike miljøfaktorer.

Vinduer

Vi bruker den nyeste teknologien – Smartlift glassløftroboter som kan løfte både rette og buede vinduer, glassplater og andre lufttette overflater. Disse robotmodellene er egnet til innendørs og utendørs bruk og kan løfte opp til 800 kg.

På grunn av selvkjøringsfunksjon, kompakt størrelse og brå svingradius kan Smartlift glassløftere brukes i lukkede rom fordi de passer lett gjennom en standard dør. Derfor er de fine maskiner som møter våre behov for glassløfting.

Denne nye teknologien gjør det mulig for våre ansatte til å montere glassplater som tidligere var problematiske nesten uten tungt fysisk arbeid og prosedyrer og uten fare for ryggskader som oppstår når man løfter, og man kan holde en trygg avstand fra pågående løftearbeid. Det er et skikkelig gjennombrudd som har brakt mange fordeler som bare vil øke i fremtiden.

Dører

Montering av dører er en flittig oppgave som krever mye kunnskap og erfaring. Hvis du bestiller monteringstjenester som våre eksperter tilbyr, garanterer vi fortreffelighet og grundighet. Det spiller ingen rolle om det er nye monterings- eller gjenoppbyggingsoppgaver eller forbedring av beskyttelse – vi kan montere en dør eller en ramme eller ta være på alle lokalene. Vi har mye erfaring i montering av kommersielle dører.

Ved montering av kommersielle dører skal det sørges for at dørene vil vare lenge. Det samme gjelder både for ytter- og innerdør.

Vi utfører omfattende montering og tetting av dører.


Teammedlemmer i selskapet Tiveta Innredninger AS har over 20 års erfaring på dette feltet og har levert kvalitetstjenester til tusenvis av kunder og har fått deres tillit. Så kundebasen vår har vokst gjennom anbefalinger. Vi er klare til å møte alle utfordringene knyttet til montering av vinduer og dører.