Tak

Taket som dekker toppen av bygningen beskytter den mot regn, snø, sol, vind og ekstreme temperaturendringer. Takene kan være av ulike former: flate, skrå, kuppelformete, halvsirkelformete tak eller kombinasjoner av disse, avhengig av teknikk, økonomi eller estetikk.

Den grunnleggende takutformingen kan påvirke funksjonalitet, estetikk og verdi av eiendommen din. Hvis du planlegger å montere et nytt tak hjemme eller på forretningslokaler, anbefaler vi skråtakkonstruksjon.

Skråtak

Skråtak er en tradisjonell løsning for boligdekking og de forblir populære av mange grunner. En av disse er allsidighet. Skråtak kan gi mer boareal. Soverom, bad, spillrom, spiskamre, kontorer og andre lokaler kan være innrettet på loftet under et skråtak. Det kan være veldig verdifullt om du vil ha et ekstra rom eller om du vil gjøre hjemmet mer attraktivt for potensielle kjøpere. Skråtakene er også kjent for deres holdbarhet, deres tekniske vedlikehold utføres sjeldnere sammenliknet med flate tak. På grunn av sin design er skråtak mer pålitelige i forbindelse med drenering: Vann ledes naturlig til rør og avløp, og på denne måten fjernes. Det er mindre risiko for vannsamlinger, noe som kan være svært viktig i visse områder.


Teammedlemmer i selskapet Tiveta Innredninger AS har over 20 års erfaring på dette feltet og har levert kvalitetstjenester til tusenvis av kunder og har fått deres tillit. Så kundebasen vår har vokst gjennom anbefalinger. Vi er klare til å møte alle utfordringene knyttet til takløsninger.