Nyheter

September 26, 2023 / Nyheter

Tiveta AS regnskapsfører Lina Surkytė: Ikke begrens deg selv og elsk det du gjør

Se for deg at du sitter ved skrivebordet ditt med regninger, fakturaer og andre økonomiske dokumenter rundt deg. Den myke klapringen av kalkulatorknapper med en blanding av tappelydene til tastaturet som klikkes nå og da. Du skummer etter verdifulle data i dette enorme fjellet av dokumenter, for avvik, mønstre og innsikt. Jobben din? Du er mer enn bare en tallknuser; du er en regnskapsfører, en sann ekspert i forretningsverdenen.


Februar 17, 2023 / Nyheter

Nausėda takket litauere i Norge for å fremme litauisk identitet

12. februar møtte Litauens president Gitanas Nausėda og førstedame Diana Nausėdienė representanter for det litauiske miljøet i Norge på ambassaden i Oslo.


Desember 31, 2022 / Nyheter

Tiveta feirer 10-årsjubileum (video)

Veien til suksess er ikke alltid lett – spør folk som allerede har bygget forretningsimperier i dag, og de vil fortelle deg om den utmattende, vedvarende prosessen som ofte førte til søvnløse netter. Når vi forfølger karrieredrømmene våre, kan det å lese noen suksesshistorier om gründerbedrifter bidra til å løfte humøret vårt, spesielt hvis vi allerede har en forretningsplan, har funnet en nisje og trenger den ekstra boosten.


Desember 01, 2022 / Nyheter

Tiveta og Maxbo besøkte Norgips fabrikk

Sammen med vår langsiktige samarbeidspartner Maxbo besøkte vi i går Norges største gipsplatefabrikk.


Juni 02, 2022 / Nyheter

P. Vindašius og J. Matos: "Vi vil at de som jobber for oss skal stortrives"

Mange drømmer om å starte en egen bedrift for å kunne realisere seg selv i sin favorittaktivitet. For mange forblir det en drøm, men ikke for Paulius Vindasius og Joakim Matos.