AV Saulius Bagdonas / Desember 31, 2022 / Nyheter

Tiveta feirer 10-årsjubileum (video)

Å starte en bedrift fra bunnen av er noe av det mest utfordrende i verden. I stedet for å tenke på alt som kan gå galt, la oss tenke på de tingene som kan gå riktig og hvordan navnet vårt kan være på listen over suksesshistorier en dag.

Selvfølgelig, hvis vi leser en suksesshistorie, vil vi lære at de fleste vellykkede gründere har hatt en turbulent reise til Olympus. Ikke alle lyktes, men de fulgte nådeløst målene sine. La oss huske at utholdenhet er nøkkelen til suksess.

Det beste eksemplet er tandemet Martynas Šakalys og Paulius Vindašius. Da Martynas kom til Norge for 10 år siden og grunnla entreprenørtjenesteselskapet Tiveta, var det få, bortsett fra Martynas selv, som trodde at det en dag ville vokse til å bli en av de ledende i sektoren.

Bedriften startet organisk fra små jobber med få ansatte og har vist kontinuerlig og stabil vekst gjennom årene. Martynas, uten å tenke på arbeidstiden, jobbet flittig mot målet. Han visste at bare hardt og utmattende arbeid med å utvikle et selskap kunne gi konkrete resultater. Og han hadde rett. Antall prosjekter økte, og det ble gjort bekjentskap med kraftigere markedsaktører.

Tiveta følte en enda større akselerasjon da lederpotensialet til Paulius, som tidligere jobbet som snekker, kom til syne. Paulius og Martynas, begge fra samme region i Litauen, fant raskt et felles språk. Det skjer slik noen ganger i næringslivet når du møter en likesinnet person med samme visjon som din egen. Så ting gikk enda raskere da dette teamet begynte å jobbe for full kapasitet.

Tiveta har etablert forretningsforbindelser med giganter som Hent, Skanska, Peab, Betonmast, BundeBygg og andre. Omfanget av prosjektene hoppet fra installasjon av eneboliger, til utvikling av barnehager, skoler, sykehus og boligblokker.

I dag jobber over 130 ansatte i Tiveta. Og dette er definitivt ikke slutten. Selskapet ekspanderer stadig.

Dessuten jobber andre selskaper i Tiveta-gruppen - Tiveta Renhold og Tiveta Betong - også med suksess i byggesektoren. Tiveta, som feirer 10-årsjubileum i år, har kommet langt og jobbet hardt for å oppnå dette resultatet. Det har vært alt fra øyeblikk med frustrasjon til feiring av seirer.

10 år symboliserer modenhet og stabilitet. Tross alt er dette bare én epoke i selskapets historie. I dag forbereder Tiveta enda en – full av nye mål og utfordringer.

I løpet av de neste 10 årene vil vi se selskapet gjøre enda flere gode ting.

Bli en enda sterkere og mektigere aktør i det norske byggemarkedet, som skal ledes frem i lyset av lidenskapelige fagfolk som kan sine felt.

Tiveta-teamet ønsker alle en godt nytt år.

Takk for at du er med oss!