AV Saulius Bagdonas / August 11, 2019 / Nyheter

En helg full av ekstreme opplevelser

I Tiveta tilbringer vi mesteparten av tiden på byggeplass – et miljø som vi kjenner veldig godt og som har vært integrert i livet vårt i mange år. Men kommunikasjonen i arbeidsmiljøet er bare den ene siden av mynten.

For å bli bedre kjent med hverandre fra et annet perspektiv tilbringer vi stadig mer tid sammen også i helgene. En av yndlingsaktivitetene våre er fjellturer. Blant stedene vi har besøkt kan man finne slike populære objekter som Trolltunga, Kjeragbolten og Preikestolen. Og vi kan ikke lenger telle alle de turene til stedene som er mindre kjent.

Vi er sikre på at denne måten å tilbringe fritiden på forener teamet enda mer og bygger nye åndelige broer til mellom folk.

I en regnfull august helg prøvde vi ut en ny morsom aktivitet – rafting. Mange av oss ble fristet av aktiviteten som selskapet Serious Fun tilbyr – rafting i Numedalslågen i nærheten av Dagali.

I løpet av 5 timers eventyr styrte vi båten 8 km nedover elva som ga oss noen ekstreme opplevelser. Denne elva kalles enstemmig en av de beste elvene av denne typen i hele Norge.

Det var mange stup, kraftig strøm og forskjellige virvler som førte til at flere av mannskapet falte ut av båten og kjente på det kalde vannet i fjellelva.

Den nye erfaringen har vist seg verdt, og, for vår del, bestemte vi oss for å gjenta den neste år!

Vi er veldig takknemlige mot det profesjonelle instruktørteamet i Serious Fun som sørget for sikkerhet under raftingen, og så for opplevelsene som vi vil huske lenge.