Representanter av Tiveta Innredninger AS Vilius Raudonis and Gabrielė Šakalytė.

AV Saulius Bagdonas / Mars 30, 2020 / Nyheter

Tiveta Innredninger AS rekker ut en hjelpende hånd

Tiveta Innredninger AS reagerer på dagens situasjon angående COVID-19 ved å rekke ut en hjelpende hånd til Litauen.

Leger i Skuodas kommunes medisinske institusjoner vil snart motta en forsendelse med engangsskoovertrekk og -hansker, respiratorer, beskyttelsesskjermer, desinfiserende midler, beskyttelsesbriller og -drakter.

«I dag er det viktigere enn noensinne at folk i hele verden forener seg. Hvert godt initiativ (det spiller ingen rolle hvor stort det er) er et skritt framover i å kontrollere spredningen av viruset og i å redde liv. Tiveta Innredninger AS er et samfunnsansvarlig selskap som bidrar alltid til gode gjerninger når det er mulig. Verden står overfor en stor utfordring som vil ha langvarige konsekvenser, og derfor er solidaritet noe som er viktig for alle i kampen mot COVID-19 pandemien», sier Gabrielė Šakalytė.

I Litauen er det 484 personer bekreftet smittet av viruset, 8424 personer ble testet og 7 døde mens over hele verden er det over 600 000 personer registrert smittet av det nye koronaviruset ifølge data samlet av AFP nyhetsbyrå.

De globale tallene representerer bare en del av pandemien siden mange land sender mistenkelige tilfeller til testing kun når pasienter havner på sykehus.